Over ons

Wie zijn wij

Groenten en fruit ’t Boerken, een familiebedrijf, overgedragen van vader op zoon en sinds 1989 een gevestigde waarde in Overmere.

Wat doen wij

Door onze dagelijkse aankoop van groenten en fruit op de versmarkt, kunnen wij u een uitstekende service aanbieden op gebied van kwaliteit, kwantiteit en variëteit, dit alles aan een correcte prijs.

Indien u iets niet terug vindt in ons ruim aanbod, dan staan wij graag ter uwer beschikking om te voldoen aan uw speciale wensen en garanderen wij u dat uw bestelling binnen de 24u zal klaarstaan in onze winkel.

  • Online bestellen
  • Horeca
  • Bedrijven
  • Scholen
  • Geschenken
  • Cadeaubon

Online bestellen = Snel en eenvoudig

U kan uw bestelling doorgeven via het online bestelformulier en deze afhalen in de winkel op het gewenste tijdstip of aan huis laten leveren.
Onze prijzen 2x per week aangepast, daarom is het onmogelijk deze te vermelden op het bestelformulier.

Bestel online

Op en top kwaliteit !

Wij leveren dagelijks aan horeca zaken die de kwaliteit van onze producten en service erg op prijs stellen.
Door onze dagelijkse aankoop op de groothandelsmarkt kunnen wij u een uitgebreid assortiment garanderen aan democratische prijzen.

Contacteer ons

Gezond op het werk

Wenst u, als werkgever, gezonde en vitale werknemers? Laat hen dan dagelijks genieten van een stuk overheerlijk vers fruit. Wij stellen in samenspraak met u een fruitkorf samen op maat. U kan rekenen op een stipte levering.

Contacteer ons vrijblijvend

Fruit op school

In samenwerking met tutti frutti leveren wij wekelijkse vers fruit aan diverse scholen op maandag en dinsdag. Basisscholen die een handelaar afsluiten, kunnen een tegemoetkoming van € 4 per deelnemende leerling krijgen.

www.fruit-op-school.be

Een fruitmand voor elke gelegenheid

Onze fruitmanden worden samengesteld met uitsluitend het allerbeste seizoensfruit geselecteerd op kwaliteit en smaak. Heeft u speciale wensen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons

Een gezond geschenk

Wil je graag iemand gelukkig maken met een originele en gezonde attentie? Schenk dan een cadeaubon van 't Boerken ter waarde van het gewenste bedrag.

Bestel cadeaubon